Loading...

Hapjesschalen

/Hapjesschalen
Hapjesschalen 2017-11-29T11:49:31+00:00

Diverse schalen, met koude en warme hapjes !

Een feestje of andere aangelegenheid in het vooruitzicht? Dan bieden onze hapjesschalen vaak uitkomst. Vele mogelijkheden in de vorm van warme en koude hapjes welke netjes op schalen gepresenteerd worden.

Bestelinformatie

Heeft u een feest of andere feestelijke aangelegenheid in het vooruitzicht? Of heeft u gewoon zin in een heerlijke maaltijd? Naast een bezoek aan de winkel in Oosterhout waar u alle vers bereide hapjes en maaltijden kunt bestellen en afhalen kunt u bij Hapjesland ook op de website terecht om online bestellingen te plaatsen. Alle online bestellingen kunnen op een afgesproken tijdstip in de winkel in Oosterhout afgehaald worden. Eventuele borg voor pannen wordt altijd bij het afhalen van de bestelling in de winkel contant betaald en dit bedrag ontvangt u terug na het retour brengen van de pannen.

LET OP: Wij adviseren u om alle producten op kamertemperatuur te nuttigen!
Alle hapjes en maaltijden welke warm gegeten worden kunt u zelf eenvoudig elektrisch verwarmen door de pannen een half uur voor het nuttigen aan te zetten.

Alle online bestellingen kunnen op een afgesproken datum worden afgehaald in de winkel in Oosterhout. Hapjesland bezorgt geen hapjes en maaltijden aan huis.
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail.
In de winkel in Oosterhout kunt u contant of via het mobiele pinautomaat betalen bij het afhalen van uw bestelling.
Mocht u bij het plaatsen van een bestelling de keuze maken voor een hapjespan, een etagère of elektrische partypannetjes dan rekenen wij een borg. Als er een borg van toepassing is bij uw bestelling dan staat dit bij het betreffende product vermeld. De borg dient altijd contant betaald te worden bij afhalen in de winkel, bij het retour brengen van de producten ontvangt u de borg weer contant terug.
Voor 17.00 uur besteld met een minimale afname van € 45,00, volgende dag tussen 10.00 – 12.00 uur bij u bezorgd (enkel op dagen dat we geopend zijn) binnen een straal van 15 km. Mocht u buiten ons bezorggebied vallen, neem dan contact met ons op. Retour pannen in overleg.

Bezorggebied:

Onze winkel

Kom gerust eens langs!